Uusi Four Reasons –Syksyn upein hiusmuotinäytös valloitti

Nyt menee kovaa! KC:n New.Classics by Four Reasons - hiusmuotikokoelma esiteltiin voimalla ja varmuudella, jollaista harvoin saa tässä maassa nähdä. Mittakaavaltaan ja toteutukseltaan ällistyttävä spektaakkeli oli osoitus kansainvälisesti iskuvoimaisen suomalaisen osaamisen mahdollisuuksista.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös
Four Reasonsin maailmanluokkainen näytös esitteli New Classics kokoelman.

Täysosuma

Four Reasons - tuotteiden brändiuudistus on täysosuma. Tuoteperheen uusi logomerkki on graafisena oivalluksena neronleimaus. Joku paikallaolijoista suunnitteli siitä itselleen jopa uutta tatskaa!

Tämän mittakaavan uudistukset perustuvat pitkään kokemukseen, tarkkoihin analyyseihin ja huimapäiseen riskinottoon. KC:n Four Reasons – brändiuudistus, tuotekehittely ja markkinointi ovat suuria odotuksia herättävä jatkokertomus, jota on syytä seurata tarkasti tulevina vuosina. Ensi vuoden helmikuussa selviää, miten KC ottaa haltuunsa Yhdysvaltojen markkinat. Miraculos Oy:ssä uskalletaan ottaa riskejä ja pelata kovilla panoksilla. Näyttää vahvasti siltä, että Four Reasons –tuoteperheestä on tulossa kansainvälinen menestystarina.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös
New Classics by Four Reasons kokoelma jakautui neljään pääteemaan: Luonnolliset huippumallisävyt, Klassikkotyylit Remixed, Värikkäät persoonat ja Elämän ihana epätäydellisyys –Style by Four Reasons. 

Kokonaisvaltainen elämys

Helsingin Messukeskuksessa 20.10. toteutettu tapahtuma oli monipuolinen kattaus. Edustettuina olivat mm. Olaplex, Amika, Paul Mitchellin Teatree ja Mavala.

Joico - brändiä edustanut Ian Davies leikkasi ja värjäsi kampauksia 35 vuoden kokemuksella. Ian on alansa Maestro, jonka kyky lukea malliensa ulkoisia ja sisäisiä piirteitä on tunnetusti telepaattinen. Nyt nähty esitys oli pieni ihme. Ne, jotka yleisessä hälinässä malttoivat syventyä esitykseen, tunsivat saaneensa osallistua mestarikurssille.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Bravehair HämeenlinnastaBravehairin Satu Rautalahti ja tiimi Hämeenlinnasta.

Hämeenlinnalainen Bravehair (www.bravehair.fi) on yritys, joka kannattaa pitää mielessä. Satu Rautalahti ja tiimi ovat kehittäneet hiusasusteen, joka antaa voimaa ja kauneutta kaikille hiustenlähdöstä kärsiville. Bravehair - päähineessä on hattuun, huiviin tai pipoon kätevästi kiinnittyvä hiusosa. Yritys ansaitsisi innovaatiopalkinnon keksinnöstään.


Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösKouluttajat näyttävät kuinka glamourtyyli luodaan.

Huippunäytös

Illan huipentanut New Classics – hiusmuotinäytös loi uuden standardin. Kaikkia tulevia kotimaisia näytöksiä tullaan vertaamaan nyt nähtyyn ja koettuun. Spektaakkeli kiteytti täydellisesti Four Reasons - brändin olemuksen: olemme toinen toistamme ihanampia tulkintoja… toisistamme!

New Classics - kokoelman toteuttaminen yhdessä KC:n vientimaiden kouluttajien kanssa oli loistava ja brändimielikuvaa uudistava idea. Stylistinä toiminut Meri Milash loi visuaalisen kokonaisuuden, joka tarjoili silmäkarkkia ähkyksi asti. Essi Pulkkisen koreografia sai kokonaisuuden sykkimään puhdasta elämäniloa. Yleisö toivotti KC:n kouluttajat tervetulleeksi catwalkille tavalla, joka toi mieleen rock-tähtien fanituksen.

New Classics - kokoelma jakautui neljään pääteemaan: Luonnolliset huippumallisävyt, Klassikkotyylit Remixed, Värikkäät persoonat ja Elämän ihana epätäydellisyys –Style by Four Reasons.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösSuomalaisilta suunnittelijoilta valitut näytösvaatteet tekivät vaikutelman

Nam!

Glamouria, arjen luksusta, häkellyttävän syviä metallisia ja pastellisia kuultoväreja ja ”revampattuja” klassikkoleikkauksia… näytöskokoelma oli jokaisen hiusfriikin unelma. Suomalaisilta suunnittelijoilta valitut näytösvaatteet muodostivat vakuuttavan kokonaisuuden.

Näytöksen ”huippumallisävyt” ansaitsevat erityisen kiitoksen. Ensivaikutelma oli värjäämättömyys, mutta kiillot ja viimeistellyt pinnoitteet paljastivat kouluttajien suvereenin osaamisen. Maanläheiset vivahteet herättivät suorastaan ruokahalua: muskottia, meripihkaa, kardemummaa ja Luximan uusilla Earth Tones - sävyillä toteutettu biscuit, eli keksi. Nykyinen trendiväri ruusukulta on varma tulevaisuuden klassikko. Nam!

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösLuxima Pastelsin vivahteita olisi voinut ihailla loputtomiin.

Värien ryhti

On hienoa, että Four Reasons - kokoelmaa kannattelivat ja ryhdistivät klassikkoleikkausten uudelleentulkinnat. Huolettoman kujeilevat verho-otsikset ja toisiinsa yhdistymättömät osiot olivat kampausten aistillisen visuaalisia ja hienosti erottuvia yksityiskohtia. Erityisesti Luxima Pastels ja KC Blonde Metallics vivahteiden ja kiillon yhdistelmiä olisi voinut ihailla ja ihmetellä loputtomiin.

Teksti: Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen

Katso lisää kuvia galleriasta

  

Katso lisää artikkeleita, kursseja, näytöksiä ja kokoelmia täällä!

Tweet  
E-mail

(Artikkeli jatkuu mainosten alapuolella.)

Luetuimmat

Mainos

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Ei ole väliä kiinnostaako luonnolliset laineet, supermatta viimeistely vai vaikuttava volyymi; tämän hetken trendi ovat coolit lookit maksimaalisella rakenteella.
ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd esittelee nyt ghd gliden, joka on lämpöharja ammattilaisille, joka silottaa ja suoristaa kuivat hiukset nopeasti. Katso uutuus täältä!
Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Gem Lites Colorditioner on pigmentoitu, väriä säilyttävä ja vahvistava hoitoaine. 10 sävyä saatavilla HeadBrandsilta.
All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask, intensiivisempi hiusmaskin muoto kuiville ja vaurioituneille hiuksille, on uusin lisäys All soft mega -sarjaan.
Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Säilytä föönit, hiusvärit, meikit ynnä muut reissussa laadukkaasti Duroyn kätevillä meikkipakeilla.

Mainos

Uudet näytökset

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Talven keskellä Schwartzkopf tarjosi värikkään ja vauhdikkaan illan. Värikkäät ilmapallot ja mukaansa tempaavat tanssiesitykset nostattivat karnevaalitunnelman kattoon.
Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Nivalassa kisattiin tammikuun lopussa Taitaja2019 hiusmuotoilun semifinaalit. 36 hiusalan opiskelijaa suorittivat kaksi näyttötyötä mallin mukaan.
Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Madridissa nähtiin ensimmäinen International Hairdressing Awards, jossa nähtiin kimalteleva palkintojenjakogaala sekä inspiroiva runway näytös.
Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Helsingin KC Studio oli täynnä uteliaita ammattilaisia, kun upouutta Four Reasons Optima-värisarjaa esiteltiin.
NOTE. tsekkaa tulevaa

NOTE. tsekkaa tulevaa

Turkulainen NOTE. vietti ensimmäiset synttärinsä. Tunnelma oli riittävän outo, jotta pystyi olemaan varma, että kyse oli jostakin todella uudesta.

Mainos

Kokoelmat katso lisää kokoelmia

Mainos

Kampaajaprofiilit

Mona Mether

Mona Mether

Mona Mether, suomalaisen ekokampaamoajattelun karismaattinen äitihahmo kertoi meille pimahduksestaan ja ekokampaajaksi ryhtymisestään.
Mario Krankl

Mario Krankl

Avantgarden kuningas Mario Krankl piti tauon Düsseldorfin TOP HAIR -messujen suureen iltanäytökseen liittyvistä valmisteluista keskustellakseen trendeistä, matkoista ja siitä, mitä onnistumiseen vaaditaan.

Uudet videot katso lisää videoita

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Sam Villa opastaa kuinka luoda kirjaimellisesti kalanverkolta näyttävä letti pään päälle.
Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Taitava Sam Villa näyttää kuinka luoda letti donitsin päälle.
2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

Tällä videolla brittiläinen Regis Salons yhdessä Creative Director Kieron Fowlesin kanssa luovat kaksi kampausta, jotka sopivat illanrientoihin tai busineslounaalle.
Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Tällä videolla Schwarzkopf Professionals näyttää yhdessä Jenny Streben, @confessionsofahairstylist, kanssa kuinka tehdä shadow roots balayage värjäys.
Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

ghd näyttää tässä videossa kuinka luoda nopea mutta koristeellinen juhlakampaus kaikenikäisille asiakkaille loppuvuoden juhliin.

Nyheder

Hair Magazine · Puh. +358 - 942705071 Mail:hello@freemindsmedia.com