Uusi Four Reasons –Syksyn upein hiusmuotinäytös valloitti

Nyt menee kovaa! KC:n New.Classics by Four Reasons - hiusmuotikokoelma esiteltiin voimalla ja varmuudella, jollaista harvoin saa tässä maassa nähdä. Mittakaavaltaan ja toteutukseltaan ällistyttävä spektaakkeli oli osoitus kansainvälisesti iskuvoimaisen suomalaisen osaamisen mahdollisuuksista.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös
Four Reasonsin maailmanluokkainen näytös esitteli New Classics kokoelman.

Täysosuma

Four Reasons - tuotteiden brändiuudistus on täysosuma. Tuoteperheen uusi logomerkki on graafisena oivalluksena neronleimaus. Joku paikallaolijoista suunnitteli siitä itselleen jopa uutta tatskaa!

Tämän mittakaavan uudistukset perustuvat pitkään kokemukseen, tarkkoihin analyyseihin ja huimapäiseen riskinottoon. KC:n Four Reasons – brändiuudistus, tuotekehittely ja markkinointi ovat suuria odotuksia herättävä jatkokertomus, jota on syytä seurata tarkasti tulevina vuosina. Ensi vuoden helmikuussa selviää, miten KC ottaa haltuunsa Yhdysvaltojen markkinat. Miraculos Oy:ssä uskalletaan ottaa riskejä ja pelata kovilla panoksilla. Näyttää vahvasti siltä, että Four Reasons –tuoteperheestä on tulossa kansainvälinen menestystarina.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös
New Classics by Four Reasons kokoelma jakautui neljään pääteemaan: Luonnolliset huippumallisävyt, Klassikkotyylit Remixed, Värikkäät persoonat ja Elämän ihana epätäydellisyys –Style by Four Reasons. 

Kokonaisvaltainen elämys

Helsingin Messukeskuksessa 20.10. toteutettu tapahtuma oli monipuolinen kattaus. Edustettuina olivat mm. Olaplex, Amika, Paul Mitchellin Teatree ja Mavala.

Joico - brändiä edustanut Ian Davies leikkasi ja värjäsi kampauksia 35 vuoden kokemuksella. Ian on alansa Maestro, jonka kyky lukea malliensa ulkoisia ja sisäisiä piirteitä on tunnetusti telepaattinen. Nyt nähty esitys oli pieni ihme. Ne, jotka yleisessä hälinässä malttoivat syventyä esitykseen, tunsivat saaneensa osallistua mestarikurssille.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytös

Bravehair HämeenlinnastaBravehairin Satu Rautalahti ja tiimi Hämeenlinnasta.

Hämeenlinnalainen Bravehair (www.bravehair.fi) on yritys, joka kannattaa pitää mielessä. Satu Rautalahti ja tiimi ovat kehittäneet hiusasusteen, joka antaa voimaa ja kauneutta kaikille hiustenlähdöstä kärsiville. Bravehair - päähineessä on hattuun, huiviin tai pipoon kätevästi kiinnittyvä hiusosa. Yritys ansaitsisi innovaatiopalkinnon keksinnöstään.


Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösUusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösKouluttajat näyttävät kuinka glamourtyyli luodaan.

Huippunäytös

Illan huipentanut New Classics – hiusmuotinäytös loi uuden standardin. Kaikkia tulevia kotimaisia näytöksiä tullaan vertaamaan nyt nähtyyn ja koettuun. Spektaakkeli kiteytti täydellisesti Four Reasons - brändin olemuksen: olemme toinen toistamme ihanampia tulkintoja… toisistamme!

New Classics - kokoelman toteuttaminen yhdessä KC:n vientimaiden kouluttajien kanssa oli loistava ja brändimielikuvaa uudistava idea. Stylistinä toiminut Meri Milash loi visuaalisen kokonaisuuden, joka tarjoili silmäkarkkia ähkyksi asti. Essi Pulkkisen koreografia sai kokonaisuuden sykkimään puhdasta elämäniloa. Yleisö toivotti KC:n kouluttajat tervetulleeksi catwalkille tavalla, joka toi mieleen rock-tähtien fanituksen.

New Classics - kokoelma jakautui neljään pääteemaan: Luonnolliset huippumallisävyt, Klassikkotyylit Remixed, Värikkäät persoonat ja Elämän ihana epätäydellisyys –Style by Four Reasons.

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösSuomalaisilta suunnittelijoilta valitut näytösvaatteet tekivät vaikutelman

Nam!

Glamouria, arjen luksusta, häkellyttävän syviä metallisia ja pastellisia kuultoväreja ja ”revampattuja” klassikkoleikkauksia… näytöskokoelma oli jokaisen hiusfriikin unelma. Suomalaisilta suunnittelijoilta valitut näytösvaatteet muodostivat vakuuttavan kokonaisuuden.

Näytöksen ”huippumallisävyt” ansaitsevat erityisen kiitoksen. Ensivaikutelma oli värjäämättömyys, mutta kiillot ja viimeistellyt pinnoitteet paljastivat kouluttajien suvereenin osaamisen. Maanläheiset vivahteet herättivät suorastaan ruokahalua: muskottia, meripihkaa, kardemummaa ja Luximan uusilla Earth Tones - sävyillä toteutettu biscuit, eli keksi. Nykyinen trendiväri ruusukulta on varma tulevaisuuden klassikko. Nam!

Uusi Four Reasons - Syksyn upein muotinäytösLuxima Pastelsin vivahteita olisi voinut ihailla loputtomiin.

Värien ryhti

On hienoa, että Four Reasons - kokoelmaa kannattelivat ja ryhdistivät klassikkoleikkausten uudelleentulkinnat. Huolettoman kujeilevat verho-otsikset ja toisiinsa yhdistymättömät osiot olivat kampausten aistillisen visuaalisia ja hienosti erottuvia yksityiskohtia. Erityisesti Luxima Pastels ja KC Blonde Metallics vivahteiden ja kiillon yhdistelmiä olisi voinut ihailla ja ihmetellä loputtomiin.

Teksti: Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen

Katso lisää kuvia galleriasta

  

Katso lisää artikkeleita, kursseja, näytöksiä ja kokoelmia täällä!

Tweet  
E-mail

(Artikkeli jatkuu mainosten alapuolella.)

Luetuimmat

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Gold - Luxury Hair Masque HeadBrandsiltä

Gold - Luxury Hair Masque HeadBrandsiltä

Gold on lanseerannut uuden Luxury Hair Masquen joka on hoitava hiusmaski kuiville ja elottomille hiuksille.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection Wellalta

Cleansing Conditioner - Oil Reflection Wellalta

Wellan uusi tuote on puhdistava hoitoaine täysin ilman parabeeneja, sulfaatteja ja silikoonia. Tekee hiuksista puhtaat, pehmeät, kosteutetut ja kiiltävät.
Räätälöityä värinhoitoa vaaleille hiuksille L'Oréal Professionnel Blondifierilla

Räätälöityä värinhoitoa vaaleille hiuksille L'Oréal Professionnel Blondifierilla

Räätälöityä värinhoitoa vaaleille hiuksille SERIE EXPERT -tuoteperheen uudella Blondifier lisäyksellä.
Uutuus ZENZiltä - ZENZ Organic Hair Spa

Uutuus ZENZiltä - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ Organic Hair Spa on suunniteltu tekemään kampaamokäsittelyiden vaikutuksista tehokkaampia lyhyemmässä ajassa - täysin ilman sähkökäyttöä.
Goldin Sea Water Cream uutuus

Goldin Sea Water Cream uutuus

Sea Water Cream -muotoilutuote sopii käytettäväksi niin pitkille kuin lyhyillekin hiuksille tuomaan vahvaa pitoa ja joustavaa rakennetta.

Mainos

Uudet näytökset

Wella Professionalsin ensimmäinen TrendVision Creative Retreat Experience

Wella Professionalsin ensimmäinen TrendVision Creative Retreat Experience

Wella Professionalsin kansainvälinen TrendVision 2018 vietettiin Lissabonissa, jossa kampaajia odotti täysin uudenlainen kokemus!
Salon International 2018

Salon International 2018

Perinteille uskollisesti järjestettiin tänäkin vuonna yksi Euroopan suurimmista kampaamoalan messuista, Salon International, ExCeLissä Lontoossa.
Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Muotitalo Gold järjesti Gold International Show -gaalaillan 800 kansainväliselle kampaajalle Kööpenhaminassa.
Kokonainen viikonloppu HeadBrandsin kanssa

Kokonainen viikonloppu HeadBrandsin kanssa

Yli 250 kampaajaa oli reissannut Pohjoismaiden jokaisesta kolkasta osallistumaan ensimmäiseen HeadBrands Xperienceen, ja mikä kokemus se olikaan!
Uusi Four Reasons  –Syksyn upein hiusmuotinäytös valloitti

Uusi Four Reasons –Syksyn upein hiusmuotinäytös valloitti

KC:n New.Classics by Four Reasons - hiusmuotikokoelma esiteltiin voimalla ja varmuudella, jollaista harvoin saa tässä maassa nähdä.

Mainos

Kokoelmat katso lisää kokoelmia

Mainos

Kampaajaprofiilit

Beauty by Valo

Beauty by Valo

Punavuorelaisen Beauty by Valon Annika Tukiainen vastasi kysymyksiimme paljastaen kampaajan ammatin salaisuudet!
Pirjo Honkanen

Pirjo Honkanen

Taloushuolet, uupumus ja riidat eivät lannistaneet Pirjo Honkasta, joka on rakentanut pitkän uransa valtavalla sisulla ja sydämellä. Nyt hän jakaa neuvonsa muille.

Uudet videot katso lisää videoita

Long Hair Tutorial - Benjamin Martin

Long Hair Tutorial - Benjamin Martin

Taitava Benjamin Martin näyttää kuinka luoda kolme erilaista juhlakampausta, jotka sopivat myös häihin. Katso video täältä:
Yksinkertainen nuttura juhliin

Yksinkertainen nuttura juhliin

Katso tästä kuinka luoda yksinkertainen, mutta vaikuttava juhlava updo.
Lisätietoa Wella Professionalsin Koleston Perfect Me+

Lisätietoa Wella Professionalsin Koleston Perfect Me+

Oletko kiinnostunut Wella Professionalsin Koleston Perfect Me+:stä? Katsomalla tämän 9-minuutin seminaarin näet kuinka se toimii käytännössä.
Katso miten saat leikattua bob -tyylin partaveitsellä

Katso miten saat leikattua bob -tyylin partaveitsellä

Täältä saat inspiraatiota siihen, miten leikata bob -tyyli partaveitsellä. Video näyttää prosessin vaihe vaiheelta.
Video: Kampaajien päivän juhlintaa 19. kesäkuuta

Video: Kampaajien päivän juhlintaa 19. kesäkuuta

Kesäkuun 19. päivä Hair Magazine lanseerasi kampaajien päivän juhlistaakseen kampaajien ammattia. Katso päätoimittaja Camilla Svenssonin puhe kaikille Pohjoismaiden kampaajille.

Nyheder

Unrecoverable error

Please select a teaser collection to display here.

Hair Magazine · Puh. +358 - 942705071 Mail:hello@freemindsmedia.com